Ferry's Weg-Trial-Motor project

Ferry Zundapp wensiteFerry heeft in het verleden vele trialfietsen gebouwd. Om er enkele te vermelden, die met CTN meegereden hebben: een aantal Zundapps, een Russische Voskhod, een Oost-Duitse DKW NZ 350-kloon (die met o.a. het zware gewicht, soort webfork en dubbele uitlaten) wel mooi zou worden, maar niet geheel zijn rijstijl weergaf, een DKW RT 98 (van/voor Rene) uit eind 30’er jaren, en misschien nog enkele anderen, waar wij (nog) geen weet van hebben.

Nu heeft Ferry ons -met enkele foto’s- zijn uitgangspunt of filosofie meegestuurd. En om die lezen moet even Verder Klikken

Wat is dat nou toch?....

rudis gatRudi had een probleempje. Niet medisch, maar hij had er wel veel last van.

Tijdens de corona met die hele kleine beestjes werd hij geinspireerd om te onderzoeken of hij ook last had van kleine ettertjes.
Hier Klikken voor het PDF-je

 

Jos' nieuwe project. Deel 1

CUB Nico webartikelHet was Jos die het voorstel deed om wat naar de website te sturen als leesvoer en om onderling nog wat contact te houden in deze barre Coronatijd en erna natuurlijk. Hijzelf had weer een (groter) project ter hand genomen om bezig te blijven met trial. Al gaat rijden niet altijd meer, trial blijft een passie.

Daarom Lees Hier zijn trialbezigheden.   Mei 2020

Bouwen

Bij CTN zijn vele motoren zelf opgebouwd, verbouwd of aangepast.

Ook zijn er andere projecten begonnen die op een of andere manier bij de rijders en/of trial behoren.

We hopen dat naast het aangename lezen van de activiteiten van onze deelnemers (en soms ook anderen, die de redaktie bijvoorbeeld inbrengt), jullie er ook nog jullie voordeel uit kunnen halen met de informatie.