De Pre'65 Wintertrial krijgt een Pre'65 Zomertrial opvolging

Ondanks het slechte weer vonden de deelnemers van de Pre'65-Wintertrial te Sleen, dat er een vervolg moest komen in de vorm van een Pre'65-Zomertrial. Ook de organisatie was deze mening toegedaan en wilden er op 24 juni wel weer iets van maken.
Noteer alvast de datum. Zie verder de 'Kalender'-pagina en KLIK HIER voor de uitnodiging..

 

Verslag van de Eerste Pre'65 trial te Sleen

hans klein 2012De eerste Pre'65 trial is alweer verreden te Sleen. Het weer (en de griepgolf) kwamen het aantal deelnemers niet ten goede. Maar zij die er wel waren vonden dat er wel een tweede versie kon komen van dit evenement.
De sporen waren goed, de koffie met de koek was goed en de sfeer was in orde, wat wil men nog meer (misschien ietsje beter weer, maar ja,... het is wel een winterevenement)
Het leuke was ook om weer eens oud-gedienden te zien, zoals Hans Vos. Dit jaar met de Greeves, maar wie weet, volgend jaar met een dikke vierktakt.

Theo Oostebrink kon jammer genoeg deelnemen, maar dat gaf hem wel de mogelijkheid om zijn beleving van de dag in een verslag te beschrijven. Dat verslag kunt U HIER Klikken om te lezen.

 

Verslag van de Prijsuitreiking 2011 te Nunspeet

prijsuitr 20Het was weer best gezellig in Nunspeet dit jaar bij de prijsuitreiking.
Naast de uitreiking van de bekers, hadden we ook weer de aandenkens in de vorm van kleppen met logo en als cadeautje een handdoek met shampoo.
Wat we vergeten zijn te vertellen is dat de handdoek eerst een of twee keer gewassen moet worden voor het beste resultaat.
We vermelden dit maar even, anders gaat de handdoek onterecht het schuurtje in als doekje voor de motor. En dat zou onterecht zijn.

De shampoo is overigens ook geschikt voor de motor om snel te laten herstellen, vanwege de Eucaliptis.

Voor het Verslag moet je HIER klikken.

Pe Geurtsen heeft ook een leuk verslag over deze zaterdag geschreven. Kijkt daarvoor en -klik- op de site van MC Arnhem

 

Verslag van de Trial te Nunspeet 2011

Het verslag van de trial is wat summier dit jaar.kopie  van dsc08766
Het was wat chaotisch dit jaar wegens de organisatie voor de avond en vanwege de trial zelf.

We hebben dit jaar enkel foto's van Henny v Woerkom en Jan Hage die zij ons graag ter beschikking stelden. Heren Bedankt.

Wat ook zeer vervelend is, is dat we weer een probleem met de website hebben. Voor iedereen die niet ingelogd had was de eindstand niet te zien. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het bleek een diep verborgen schakelaartje te zijn. Dat is dus opgelost. Alleen kunnen we nu de daguitslag van Nunspeet nog niet geupload krijgen of althans niet zichtbaar op de website.

Daarom moet je HIER voor de Daguitslag klikken.

Voor het verslag moet je HIER Klikken.

 Pe Geurtsen heeft ook een leuk verslag over deze zaterdag geschreven. Kijkt daarvoor en -klik- op de site van MC Arnhem

 

Zó moeten de Pré’65 Trial-wedstrijden zijn !

Op zondag 13 november hebben we met zeven dsc08740
Nederlandse rijders deelgenomen aan de Pre'65 trialwdstrijd te Mons. Een zeer mooie en goede wedstrijd. Daar willen wij graag melding van maken.

 

Klik HIER voor het Verslag

en Kijk HIER voor de resultaten

en voor Duitse fotoos  HIER even Klikken

en voor Oostenrijkse fotoos HIER even klikken

 

 

De Speedtrial was weer een succes

We kunnen beamen dat de deelnemers aan de Speedtrial barry 3(evenals het publiek) tijdens het Plonkersweekend veel lol gehad hebben.
champagne 1

Alle bekers waren vergeven na afloop, doch 1 van de 4 -door CTN gesponsorde- flessen Champagne ging mee terug naar huis.

 

 


Het verslag van de Speedtrial is Hier te lezen
en de Uitslag van de Speedtrial kun je hier bekijken.

 

Verslag van de PLonkers 2011

plonkers 11 19Het was weer een leuk weekend op de hei. Zo met zijn honderd en een prachtig zomerweertje. Van redaktionele zijde is er wat minder te melden deze keer en ook geen foto’s dit jaar (zie verslag). 

Hier staat het Verslag Plonkers in PDF en
voor de geheel uitslag moet je kijken bij MCArnhem

De mensen die ons wel foto’s en video's gestuurd hebben, willen wij hier bij deze alvast Heel Hartelijk Danken.    Het zijn: 
Antoinette Stapel. Die staan op de Fotogalerij waar wij enkel foto's van de prijsuitreiking aan toegevoegd hebben voor de eenvoud.
Dennis Koster, foto’s van zaterdag, te zien op Plonkers vlgs Dennis.
Siem Kok heeft een mooi filmpje gemaakt, dat je kunt zien op: Plonkersfilm vlgs Siem  
Hans Kramer heeft een aantal leuke films gemaakt, te zien op Plonkersfilm vlgs Hans 
Alle mensen Hartelijk Bedank voor de toegestuurde foto’s en Links.

 

De warme trial te Lochem

De trial werd verreden met nogal wat warmte. lochem 2011 11
We hadden 10 non-stops die drie maal gerond moesten worden. En dat duurde toch nog bijna 4 uur.
Want met 70 deelnemers aan de gecombineerde CTN-trial (50 rijders) met een Regio-trial hebben we wat tijd nodig.
Niet dat veel rijders dit een probleem vonden, want dan hadden ze ook voldoende tijd om bij te kletsen zo na de vakantie.
Het was een leuke en goede trial op een pracht locatie.
De foto's staan op de Fotogalerij, en hoewel we iedereen erop wilden zetten, heeft het toestel het vaker slecht dan goed gedaan.

Voor het verslag moet je HIER KLIKKEN

 

Bouwverslag van de MZ van Frank Pronk

Het is een beetje komkommmertijd, zoals rott_2011_just_dennis_71niets te rijden, mogelijk wat repareren, staren naar de motor of nog dat laatste ongemak maar eens goed repareren. Want het is nog een maandje tot de wedstrijd in Lochem. Dus even wat anders.

Dit jaar deed Frank Pronk voor het eerst mee bij de CTN-wedstrijd te Rotterdam, met zijn toen net geprepareerde MZ. Hij moest de dag ervoor nog het blok openmaken, omdat bij de eerste testen er toch nog iets niet goed was. Dus het was zeer spannend voor hem of die dag alles werkte en dan nog wel zo werkte, als dat hij gehoopt had, naar zijn papieren ontwerp.

ets250Toen we na afloop wat praatten was er de volgend info. Het frame is van een TS 250 uit 1974, met een ETS 250 blok (1970). Dit blok was in 1967 al in produktie voor de ES250/2.  De ETS is een zeldzamer blok, want er zijn er nog maar 200 van geregistreerd. En een ervan is nu een trialfiets geworden.

Frank heeft zijn ideeen en zijn vorderingen/werkzaamheden in een verslag bijgehouden. Zo zullen het er niet velen van ons doen. Hij was zo vriendelijk om het ons toe te sturen, dus dat willen we graag hier plaatsen.
Veel leesplezier met hopelijk nog wat leerzame dingen
en Frank Bedankt.    Lees Hier het Verslag

 

Verslag en foto's van Baarlo

Het heeft een weekje geduurd, maar het verslag en baarlo_2011_48de foto's van de trial te Baarlo zijn nu geplaatst.

Het was een goede trial, met warm en benauwend weer.
En dat was voor menigeen aanleiding om veel druppels te laten vallen tijdens het rijden. Maar voor het gras en zo was het te weinig, want zowat het gehele terrein was uitgedroogd. Daar hielpen de druppels van 54 man/vrouw en kind niets aan.

Gijs Schimmel was jarig en wilde zijn verjaardag wel in Baarlo vieren. Een leuk cadeautje zou het zijn als hij zijn laatste trial in het witte spoor winnend zou kunnen afsluiten.
En dat is gelukt, dus Gijs: tweemaal van Harte Gefeliciteerd.

Het verslag is HIER te Lezen.

 

Links voor foto's van internationale wedstrijden

De trial te Werl, waarbij Micheal Ernst zelf betrokken was, is ook goed bezocht door een gedeelte van de Nederlandse en Belgische trialrijders. Naar het schijnt een goede trial. Beate Thijsen-Eckhardt (die voor de Hanse Classic's foto's maakt en die ook voor ons in Sleen gemaakt heeft) heeft er foto's gemaakt en ons de link ervoor toegestuurt. De Link is:
http://cid-f401e421cbfff6dc.photos.live.com/browse.aspx/WerlClassicTrial2011

We kregen van Michael Ernst een link toegestuurd voor foto's die gemaakt zijn bij de tweedaagse Fiona 2 Days Classic Trial te Denemarken. Enkele zeer kunstmatige secties, maar de meeste op mooie hellingen. De links is: http://esben.smugmug.com/2011/2011-05-07-Fiona-Classic/16943146_2Sj56c#1281078150_cF5khzK 

Veel kijkplezier.

 

Foto's van de Winteroefentrial staan nu wel op de FotoGalerij

In het verslag van de Winteroefentrial hadden we vermeld dat de foto's na de wedstrijd te Rotterdam op de Fotogalerij zouden komen. Maar dat zijn we helemaal vergeten om te doen. Bij de afgelopen trial van Apeldoorn werden we hieraan herinnerd. Wel wat laat, met excuses, maar hier zijn ze nu dan toch.

 

Verslag van de Trial te Apeldoorn 7 mei 2011

dsc05881

Het was warm weer,

net zoals vorig jaar en de keer ervoor. 

En ook nu weer veel enthousiasme van rijders en organisatie.

En ook weer nieuwe rijders erbij.
Beste mensen welkom en veel plezier.

De foto's zijn van Katja Schimmel deze keer.
Leuke foto's: Katja bedankt

Voor het PDF-verslag moet u HIER klikken.


 

.

 

De Greeves TES volgens Toon van de Vliet

greeves_1963_24tes_scottish

Tijdens onze zoektocht naar een Montesa T250, kwamen we in gesprek met Toon van de Vliet, die de eerste eigenbouw Montesa in Nederland, nog twee jaar gereden heeft.
Naast het interessante gesprek over de Montesa, verhaalde Toon over zijn 'meissie' uit Engeland. Hij had echt zijn hart een beetje verpand aan deze beroemde -en nu klassieke- trialfiets; De Greeves TES.

De foto is een Scottish uitvoering.

We hebben het artikel mogen overnemen van Noppennieuws, waarvoor onze hartelijke dank.
Ook onze dank naar Toon van de Vliet voor zijn hulp.

Voor het verslag over de Greeves uit Noppennieuws:  KLIK HIER

Waar blijven overigens al die Greeves motoren, die er zoveel gereden hebben in Nederland, om mee te rijden bij de CTN-trials?

1967_trial_t250

Wat de Montesa T250 betreft, zijn we op zoek naar een motor zoals op de afbeelding. Het is een Montesa met losse tank en zadel. Verder heeft het linker deksel een uitstulping voor de koppeling.

Ook zoeken we nog naar info en/of een foto van een van de eerste Cota 247 die nog grote naven hebben.

Het gaat ons om info, en/of foto's over de motor en/of de rijder .
Alle, alle info is zeer gewaardeerd.

Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   of tel 06-48875208 

 

Verslag van de Trial te Sleen 10 april 2011

Prachtig weer was het.dsc04499

Er waren 57 rijders vertrokken voor 8 lekkere, lange non-stops.

Voor ‘Blauw’ en ‘Wit’ was het te zwaar deze keer.

In Rotterdam waren er meerdere ‘nieuwe’ rijders en nu in Sleen meerdere ‘oude’ rijders met ‘nieuwe’ motoren. We zullen proberen om enkele wetenswaardigheden van de rijders en/of machine in een verslagje te vermelden. Dat komt dus nog. Van Frank Pronk hebben we zelfs een mooi ontwerp en bouwverslag toegestuurd gekregen. We zullen het jullie niet onthouden.


Het Verslag van Sleen is HIER te Lezen

 

 

Pagina 10 van 11