Op internet komen wij regelmatig leuke trialgerelateerde beelden tegen. Hieronder kun je onze nieuwste vondsten bekijken. Nieuwe video's zullen enkele weken op deze pagina en in de caterogie 'Nieuw' blijven staan. Na deze periode zijn ze gemakkelijk terug te vinden in een van de overige categorieën in het menu rechts.

Klik op de video om te beginnen met afspelen. Onderin het afspeelscherm zijn een aantal afspeelopties te vinden. Zo kan tijdens het afspelen bij sommige video's de beeldkwaliteit verbeterd worden door op het tandwieltje te klikken. Hier betekent een hoger getal (240p, 360p, etc.) een betere beeldkwaliteit. Klik op het icoontje helemaal rechts om over te schakelen naar schermvullend beeld.

Als je zelf een leuke video hebt gemaakt of gevonden, dan kan deze gestuurd worden naar Jan de Klerk jr. Een mail is te verzenden via het contact-menu. Video's of tips kunnen ook direct aan Jan de Klerk jr. overhandigd worden tijdens een van de CTN-wedstrijden. Wij willen proberen een leuke maar overzichtelijke collectie van goede video's op deze site te plaatsen. Wij kunnen dan ook niet beloven dat elke inzending wordt geplaatst, of dat deze onmiddelijk wordt geplaatst.

 

Met dank aan de KNMV: Terug naar trial in 1955

Terugschakelen in de tijd neemt je mee naar 1955, waar in de omgeving van Culemborg een trial werd verreden met enthousiaste deelnemers, die niet eens allen over een passende trialmotor beschikten. De deelnemerslijst werd wel gesierd door enkele bekende namen uit de Nederlandse motorsportwereld.
Het staat ook de video pagina.

 

Plonkers Pleasure Trial Arnhem

Hieronder een filmpje waarin je een dagje trial kan meebeleven op de Plonkers Pleasure Trial te Arnhem.

 

Plonkers Pleasure Trial Arnhem 2014

Altijd al willen weten hoe het voelt om met de zware Matchless door het Arnhemse zand te ploegen? Bekijk dan onderstaande video, deels opgenomen vanaf de schouder van Louis. Video is opgenomen op de Plonkers Pleasure Trial te Arnhem. Naast Louis komen ook andere deelnemers voorbij, maar dan bekeken vanuit de ogen van een toeschouwer.

   

Rotterdam 2014

Hieronder een link naar een mooie en professionele video van de classic trial in Rotterdam, 16 maart 2014. De video is gemaakt door Rob Stolk. Er is een hoop beeldmateriaal gebruikt, dus ga er maar goed voor zitten. De video is trouwens ook te downloaden door op de downloadknop te klikken op de vimeo site.

https://vimeo.com/90306989

 

Nieuwe CTN baby: 1937 DKW 95 cc

Zie hier een nieuwe aanwinst voor de CTN trials: Een DKW 95 cc uit 1937, van de heren in 't Veld.

   

Pagina 1 van 2