• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

Verslag van Prijsuitreiking van vorig jaar 2018

web prijsuitreiking 2018Vorig jaar -dus die van 2018- is het verslag van de Prijsuitreiking voor het Seizoen 2018 nog niet geplaatst.
En dat gemis bleef ons achtervolgen, omdat het niet alleen ons tweede lustrum was, maar ook omdat het een speciale prijsuitreiking was.
Met name draaide veel om onze nestor Jos, die in het volgende voorjaar 80 zou worden. Dus zette hij CTN in het zonnetje en wij hebben hem in het zonnetje gezet, zonder het van elkaar te weten.

Ook hebben een foutje uit verleden kunnen rechtzetten. We hebben alsnog Stef de Prijs van Verdienste voor CTN kunnen geven (dat had het eerste jaar moeten gebeuren), want zonder Stef hadden we geen CTN gehad.

Dit jaar hebben ook andere mensen meegeholpen om er een geslaagde en ludieke avond van te maken.

Daarom konden we het niet maken om er geen verslag van te maken. Een beetje laat, maar geniet ervan.
De foto's en de eind-uitslagen zijn geplaatst en het verslag kun je HIER LEZEN.

Verslag van de Prijsuitreing 2019 te Nunspeet

 web prijsuitreiking 2019Op zaterdag 16 november 2019 -na de wedstrijd te Nunspeet- hebben we alweer onze 11de prijsuitreiking gehad. We hebben er een verslagje van gemaakt wat je HIER kunt lezen.

Dit jaar weer een etentje, alles een beetje vlotter achter elkaar en een andere prijsuitreiking. Zo hadden we veel bekers, geen kleppen, maar wel een houten puzzel als wintertijdverdrijf tot onze eerste wedstrijd in het voorjaar.
Ook hadden we een loterij van alle overgebleven spullen van de afgelopen jaren.

Omdat de tekst van de puzzel nogal een vreemde vertaling was, heeft Jan -na een test om de puzzel in elkaar te zetten- een handleiding geschreven. Mocht je hem kwijt zijn of als je niet weet waarover het gaat, kun je deze alsnog lezen door hier te KLIKKEN.
Als laatste hebben we de luitjes -die de houten motor-puzzel gekregen hebben- gevraagd om een fotootje naar ons te sturen, hoe ze de motor in elkaar gekregen hebben. Dan kunnen we deze op de galerij plaatsen en er misschien nog wel een prijsje aan verbinden.

Kort Verslagje Nunspeet 2019

website nunspeet 2019We hebben de eerste wedstrijd van ons nieuwe seizoen voor 2020 aldus verreden. In het kort kunnen we zeggen dat het een hele mooie wedstrijd was. Ietsje minder deelnemers als vorig jaar, wat wel de wachttijden ten goede kwam, want het waren redelijk -tot- lange nonstops.

En van een heel mooi niveau en constantheid. Alles was wel (een keer) met een nul te doen, maar je moest blijven opletten. Eén slordigheidje en je kreeg een of vijf punten.

Gelukkig konden we om 11.00 uur vertrekken, nadat Gerrit ons wegwijs gemaakt had, zodat we ruim voor het donker weer terug waren.

De lieden van Nunspeet hadden voor een nieuwe route door het bos gezorgd, wat een interessante beleving gaf, namelijk dat je niet wist waar je ergens was, totdat je weer bij een bekende plek voor de non-stop kwam. Goed gedaan, jochies!     Allemaal Bedankt!  Tot Volgend Jaar!
De (weinige) foto's en de daguitslag zijn geplaatst.

Onze laatste wedstrijd voor seizoen 2019 is weer bijgeschreven

website hau 2019We hebben op 6 oktober alweer onze laatste wedstrijd -tellende voor het seizoen van 2019- verreden. Een zeer enerverende wedstrijd. Door de regen werd het elke ronde moeilijker om naar boven te komen of de andere bewegingen te doen die bij een non-stop horen. Kortom veel strafpunten. Ondanks dat we slechts drie ronden gereden hebben, wat een zeer verstandig besluit is geweest om te nemen.

De gehele verzorging van de dag door de lieden van Racing Fans Hasselt was fantastisch.

Een verslag is HIER te lezen. Ook de weinige foto's -die we gemaakt hebben- zijn geplaatst. Bij de prijsuitreiking deed het fototoestelletje het niet meer zo goed vanwege de hoeveelheid water in het apparaatje, want dat hoort niet, zo hebben we gemerkt.

Deze week gaan we de totaalstand voor het seizoen 2019 opmaken en bezien wat er allemaal nog meer nodig is.