CTN Verslagen

Verslag van de Winter-Oefentrial te Bedburg/Hau (Kleve)

wintertraining 064

Wij zijn er zelf niet geweest,

maar wat wij van enkele deelnemers en van de organisatoren hoorden, is dat het een geslaagde oefen- en trialdag geweest bij Gunnar, Herbert en de trialclub RFH.

Voor de organisatoren was het tot zondagochtend knap spannend of er wel mensen zouden komen, of dat de rijders toch liever carnaval gingen vieren dan wel op skivakantie gingen of terugkwamen. De datum was achteraf gezien niet helemaal gelukkig, maar het was wel een goede keus wat het weer betreft.

Na de trial van Rotterdam krijgen we de foto's. Die komen dan op de Fotogalerij 

Klik HIER om het PDF-verslag te lezen.

 

Verslag van de wedstrijd in Nunspeet

We hebben een verslagje gemaakt van de wedstrijd te Nunspeet, verreden op 20 november.|
Nu is het zo dat iedereen die er geweest is, weet dat het een goede en leuke trial was; ietsje straf, dus opletten, maar eigenlijk waren alle non-stops goed te doen. Tenminste als je de rust kon bewaren om niet te gehaast te worden, want dat zand blijft verradelijk.
Dus het verslag is eigenlijk voor hen die er niet geweest zijn.Maar lees het toch nog even, want er staat een schattige foto in van een klein trialrijdstertje, waarvan ik de naam even vergeten ben, maar een dochter was van de persoon die een autobus heeft met funtrial.nl of zoiets. (ik zal deze plaatsen, zo gauw ik het weer weet.  De foto's staan in de Fotogalerij, ook die van Henny van Woerkom, die hij ons toestuurde, waarvoor onze hartelijke dank.                        Lees hier het verslag

 

Zie de up-date van het Verslag van Baarlo, o.a. Nieuwe Foto's erbij

Het verslag van Baarlo is bijgewerkt met info over de toegestuurde foto's en andere zaken. Zie verderop.

Hier zijn twee links naar YouTube over de trial in Baarlo. Eduard en Lieve heel hartelijk Dank voor het toesturen.
Hierachter staat de opname en montage van Eduard Boessenkool:

 

Verslag van CTN-trial te Maasbree

Het was een goede en leuke trial in Baarlo/Maasbree. Een achttal
lange non-stops die niet al te moeilijk waren, maar waar je toch telkens weer je best moest doen om geen fouten te maken. Het was voor de enthousiastelingen van de Baarlose Trial Club de eerste keer dat zij een klassieke trial organiseerden. Bernd, Wim, en de anderen waar ik op dit moment de namen van kwijt ben (excuses) en Tjeu Scheurs hadden zoveel mogelijk de hellingen benut -waarbij bewust alle gevaarlijke punten helemaal vermeden werden-, zodat er mooie non-stops kwamen.
Eddy Zels (Klasse 2) en Erik Lusink (Klasse 4) kwamen met nul strafpunten op de eerste plaatsen in het gele spoor. Toon van de Vliet en Bert Roelofse zijn beide op de eerste plaats geeindigd met nul strafpunten in Klasse Twin-shock Blauw. De nieuwbouw van Bert's oude Sawamaki met een nieuw blok was dus goed uitgepakt.

Deze keer was de familie Schulte met z'n vieren aanwezig. Gunnar die met zijn MZ in het rode spoor rijdt (en alle CTN-wedstrijden gereden heeft) is meestal door zoon Henk met zijn KTM vergezeld. Maar deze keer waren ook Hauke met de Honda en Hannah met een mooie MZ aanwezig. De kinderen allemaal in het witte spoor en met veel plezier, zoals ze zeiden.

Hoewel de redaktie de nodige foto's genomen heeft tijdens de trial te Baarlo, zijn er niet veel overgebleven, omdat er ook veel weggegooid zijn, omdat ze niet scherp waren door het snelle rijden van de triallisten.
Maar gelukkig hebben we spontaan hele leuke sfeerfoto's toegestuurd gekregen van Eduard Boessenkool en Lieve Schols. Beide mensen daarvoor Hartelijk Dank namens CTN en de kijkers van jullie foto's.

 

Voor dit moment kunnen we namens CTN zeggen: Mensen van BTC: Bedankt voor de goede zorgen.

Per 1 november hebben we ook nog van Eduard Boessenkool en Lieve Schols twee filmpjes van henzelf toegestuurd over de trial te Baarlo gekregen en die willen wij U graag doorgeven. Beiden onze dank hiervoor.

Eduard Boessenkool     en   Lieve Schols

" target="_blank">

 

 

Meer artikelen...

Pagina 23 van 24