CTN Algemeen

Komend weekend is er de Plonkers Pleasure Trial

 logo mcaAanstaand weekend kunnen we weer twee dagen deelnemen aan de Plonkers Pleasure Trial te Arnhem. Weer twee dagen heerlijk stoeien op de hei en door de kuilen en over de bergen (nou ja, kleine bergen, maar grote obstakels voor een trialmotor).
Beide dagen tellen voor het CTN-Klassement en voor de Eurocup.

Er schijnt weer van alles aangepast te zijn in/aan het terrein, dus het lijkt mogelijk weer een geheel nieuw terrein. Ook gaat men proberen een goed en constant niveau van de sporen uit te zetten, dus alle goede ingredienten voor een mooie trial zijn ruim voorhanden.

Uiteraard kan men weer camperen op het terrein van vrijdag tot zondag, tegen een kleine vergoeding. De kantine is open voor een drankje en de dames en heren van de keuken doen hun best om ons beide dagen van eten te kunnen voorzien.

Alle info is te verkrijgen op de website van MCArnhem en dan even doorklikken.
Inschrijven is dit jaar op de dag zelf.op
En let !! Milieumat verplicht.

 

Trial te Sprimont (ook voor EuroCup)

In het weekend van 27 en 28 juli is er de trial te Sprimont. Dit is in de buurt van Aywaille en heeft ook een route. Die gaat over de weg en door het bos. Daarom is een rijnummer noodzakelijk. Dat krijg je bij de inschrijving, waar je ook (je rijbewijs (?)), je kenteken en verzekeringspapieren moet tonen. De motor moet een kentekenplaat hebben.
's Zaterdags is er een Triplette. Hoe dat precies gaat weten we niet, maar het is iets met z'n drieen rijden van verschillend nivo, waarbij het leren en de lol bovenaan staan.
's Zondag is er een gewone wedstrijd die meetelt voor het Belgisch kampioenschap en voor de EuroCup.
Start op zaterdag om 12.00 uur en zondag om 10.00 uur.
Voor verdere info: http://www.motobecane-trialclub.be/
Klik ook op de foto achter de datum en plaats voor de route en info en zo.

 

De wedstrijd te Heerde gaat niet door

Helaas, Helaas, de wedstrijd te Heerde, die op een natuurlijk terrein met aangepaste hindernissen voorzien was in oktober, gaat helaas niet door. Mensen van CTN en de Crossclub in Heerde hadden er al veel tijd en energie in gestopt om het mogelijk te maken, dat het een mooie klassieke trial kon worden. Maar door snel gewijzigde omstandigheden gaat het helaas niet meer door.
Geef het door aan anderen rijders, s.v.p.

 

De website

Iedereen die contact wil zoeken met de organisatie van CTN, kan dat doen door middel van het volgtende e-mailadres: martienvermeulen-apestaartje-ClassicTrial.nl
uiteraard -apestaartje- door het juiste karakter vervangen.

Onze website lijkt weer dicht te zijn en werkt al weer een weekje naar behoren. Hoe lang dit goed gaat is onduidelijk. In de tussentijd zullen we ook bekijken of de website een update kan/moet krijgen (wat mogelijk veel werk en/of moeilijkheden geeft), de website bij de hoster laten beheren of een nieuwe website bouwen (via een andere hoster) in de komende tijd.

Maar eerst de "vergeten en/of niet afgemaakte" zaken op de website. Deze gaan komen vanaf eind juni wegens tijdgebrek. De verslagen zullen kort zijn of ingekort worden omdat het behoorlijk mosterd na de maaltijd is.
Vooralsnog zullen we de achterstallinge verslagen, fotoos en uitslagen op volgorde toevoegen.

 

Pagina 1 van 17