Op internet komen wij regelmatig leuke trialgerelateerde beelden tegen. Hieronder kun je onze nieuwste vondsten bekijken. Nieuwe video's zullen enkele weken op deze pagina en in de caterogie 'Nieuw' blijven staan. Na deze periode zijn ze gemakkelijk terug te vinden in een van de overige categorieën in het menu rechts.

Klik op de video om te beginnen met afspelen. Onderin het afspeelscherm zijn een aantal afspeelopties te vinden. Zo kan tijdens het afspelen bij sommige video's de beeldkwaliteit verbeterd worden door op het tandwieltje te klikken. Hier betekent een hoger getal (240p, 360p, etc.) een betere beeldkwaliteit. Klik op het icoontje helemaal rechts om over te schakelen naar schermvullend beeld.

Als je zelf een leuke video hebt gemaakt of gevonden, dan kan deze gestuurd worden naar Jan de Klerk jr. Een mail is te verzenden via het contact-menu. Video's of tips kunnen ook direct aan Jan de Klerk jr. overhandigd worden tijdens een van de CTN-wedstrijden. Wij willen proberen een leuke maar overzichtelijke collectie van goede video's op deze site te plaatsen. Wij kunnen dan ook niet beloven dat elke inzending wordt geplaatst, of dat deze onmiddelijk wordt geplaatst.

 

Met dank aan de KNMV: Terug naar trial in 1955

Terugschakelen in de tijd neemt je mee naar 1955, waar in de omgeving van Culemborg een trial werd verreden met enthousiaste deelnemers, die niet eens allen over een passende trialmotor beschikten. De deelnemerslijst werd wel gesierd door enkele bekende namen uit de Nederlandse motorsportwereld.
Het staat ook de video pagina.