Op internet komen wij regelmatig leuke trialgerelateerde beelden tegen. Hieronder kun je onze nieuwste vondsten bekijken. Nieuwe video's zullen enkele weken op deze pagina en in de caterogie 'Nieuw' blijven staan. Na deze periode zijn ze gemakkelijk terug te vinden in een van de overige categorieën in het menu rechts.

Klik op de video om te beginnen met afspelen. Onderin het afspeelscherm zijn een aantal afspeelopties te vinden. Zo kan tijdens het afspelen bij sommige video's de beeldkwaliteit verbeterd worden door op het tandwieltje te klikken. Hier betekent een hoger getal (240p, 360p, etc.) een betere beeldkwaliteit. Klik op het icoontje helemaal rechts om over te schakelen naar schermvullend beeld.

Als je zelf een leuke video hebt gemaakt of gevonden, dan kan deze gestuurd worden naar Jan de Klerk jr. Een mail is te verzenden via het contact-menu. Video's of tips kunnen ook direct aan Jan de Klerk jr. overhandigd worden tijdens een van de CTN-wedstrijden. Wij willen proberen een leuke maar overzichtelijke collectie van goede video's op deze site te plaatsen. Wij kunnen dan ook niet beloven dat elke inzending wordt geplaatst, of dat deze onmiddelijk wordt geplaatst.

 

Fietstrial: weer eens wat anders

Om toch met enige regelmaat een nieuwe video te kunnen toevoegen kiezen we soms een video uit die niet direct gerelateerd is aan de CTN. Dit is er zo een. Het is echter wel een video die waarschijnlijk elke bezoeker van deze site weet te waarderen. Deze video was een tijd terug een grote hit op internet. Speel maar af dus, en geniet van de kunsten van deze Schotse jongeman.

 

Rotterdam 2010

Van de CTN trial in Rotterdam op 21 maart 2010 hadden we ook nog wat video's liggen. Zie hieronder de compilatie.

 

Arnhem, Plonkers Pleasure Trial 2011

Hier een leuke video gemaakt van de Plonkers Pleasure Trial 2011, gemaakt door Siem Kok.

 

   

Arnhem, Plonkers Pleasure Trial 2010

Hieronder een compilatie van de Plonkers trial te Arnhem, 26 september 2010.

 

Baarlo 2010

Hieronder twee leuke videomontages van de Classic Trial in Maasbree van 17 oktober 2010. De eerste is een montage van Eduard Boessenkool.

De tweede montage is afkomstig van Lieve Schols:

   

Pagina 2 van 2