• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

We hebben nog nieuwe verhalen en projecten geplaats

Inmiddels hebben we drie artikeltjes geplaatst over verschillende bouwprojecten van voor-, tijdens- en na de Coronaperiode.
We proberen elke week een artikeltje te plaatsen. We hebben nog artikelen op de plank liggen en er komen er ook nog (hebben mensen verteld), maar toch wordt een ieder nog uitgenodigd om een verhaaltje of zo te schrijven. Maar het kan ook door de redaktie op schrift gesteld worden als men daar te weinig tijd voor heeft. Stuur dan een foto(os) en bel even.
En elk onderwerp (groot of klein) is welkom. Laat andere mensen meegenieten met je projecten waar jij ook plezier aan beleefd hebt. En het mag gerust ook ruim voor de coronatijd hebben plaatsgevonden. We zijn ruimdenkend.

 

Tweede Corona-Trainingsdag te Sleen zaterdag 4 juli

Sleen Oefentrial 2020 websiteBeste Classic Trial Liefhebbers,                         26-6-2020
Paar weken geleden hebben we de Coronaproof Classic Trial Training gehad, naar verluid een leuke dag geweest, waarna we hebben besloten om het nog een keer te doen.
Dat gaat  gebeuren op Zaterdag 4 Juli 2020 van 12.00 tot 17.00 uur op de trialbaan van Trialclub zuid-oost Drenthe te Diphoorn nabij Sleen. Maar zoals we gisteren hebben vernomen van de KNMV mogen we ook weer “wedstrijden” rijden, uiteraard met de bekende beperkingen, die we allemaal kennen. Ik heb overleg gehad met Martien Vermeulen , hij liet me weten dat er voorlopig nog géén CTN evenement op de kalender staan, dus dat komt ook goed.

We hebben wat Bouw- en andere Projecten geplaatst.

Op de pagina  "Allerlei / Eigen-Bouw en Projecten" hebben we het eerste verslag geplaatst over bouwactiviteiten of andere zaken -verbandhoudend met trial in de breedste zin- van de CTN'ers in de coronatijd. Maar uiteraard mag het natuurlijk ook al in het verleden of de toekomst liggen.

Op deze manier kunnen we van elkaar vernemen waar men zo'n beetje mee bezig is in de tijd dat men niet kan rijden. Dit kan zeer leerzaam zijn.
Een ieder kan nog een verslagje insturen (graag zelfs), of enkel een foto met een zin wat die foto betekent, want dat kan ook.
We wensen jullie veel leesplezier.
 

Classic Trainingsdag 6 juni te Sleen

Sleen Oefentrial juni 2020Chris Bekkenkamp en de andere jongens en meisjes van Sleen hadden het plan opgevat om een Classic Trainingsdag te organiseren op zaterdag 6 juni. Gewoon om gezellig bij te kletsen en wat te trainen.
Hieronder een verslagje van Jan-Willen Teerds en een naschrift van Chris.
De foto's komen zijn uitgezocht en zullen geplaatst worden. Ze zijn te vinden (nog onder testfase) onder Allerlei/Test/Seizoen 2020. Het laden duurt even.

Kort verslagje van Jan-Willem Teerds over de Classic Trainingsdag te Sleen op 6 Juni 2020.

Ook Zelhem is afgelast

Met hij bijwerken van de website realiseert de redaktie zich dat er nog geen officiele afmelding gegeven is van onze trial te Zelhem.
Dick Bulten had het al langer geleden doorgegeven, dus helemaal een foutje onzerzijds.
Dus even zaterdag de 27ste juni 2020 iets anders verzinnen.
 

Sleen Bedankt

Namens Jos dit berichtje:  
Het gaat beter. Jos is weer thuis. Het gaat weer (redelijk) goed met hem op dit moment, nu de bacterie bekend is.
Hij was zeer aangenaam verrast met de kaart van de aanwezigen bij de Oefentrial te Sleen van afgelopen zaterdag.
Dat doet een mens heel veel goed, zei hij
Allemaal Erg Bedankt !                             10 juni 2020           

Er zijn advertenties gekomen

Onder "Allerlei / Vraag en Aanbod / Aangeboden" staan een paar advertenties.                                   juni 2020
In de nabije toekomst komen er nog meer. Dus check dit regelmatig.

Het gebruik van Vraag en Aanbod is gratis.  MAAR we hebben wel de volgende verzoeken:
Vermeld uiteraard wat je kwijt wil of hebben wil,
Vermeld ook wat je erbij vermeld wil hebben, zoals wel/niet Naam, Telefoon, E-mail of anders.

EN vergeet a.u.b. niet om advertenties af te melden. Want dat bespaart ons veel werk om er weer achteraan te gaan en/of de pagina in orde en actueel te houden.

 

Waar is iedereen zo'n beetje mee bezig?

Het is echt een komkommertijd. De komkommers groeien en voor de rest is er niets. Geen cafeetje, filmpje, bijelkaar kletsen over van alles en nog wat, en ook nog geen trial. Op dit moment al een weekje of 6-7 niet en vooralsnog ook niet veel. Waren we net uit de winter met een gedwongen rust, krijgen we ook nog de corana-ellende over ons heen.
Nu kunnen wij ons voorstellen dat er mensen zijn die vorig jaar na de laatste trial besloten hebben iets te ondernemen, danwel nu, omdat er helemaal niets meer buitenshuis gedaan mag worden. Zijn er mensen die nog iets aan het bouwen zijn geslagen? Of misschien al aan het ombouwen waren? Of een nieuwe hobby erbij genomen hebben?
En dan wordt het interessant om te weten waarom men daar mee bezig was of is.

En misschien is het leuk om dat met ons te delen in de trialkomkommertijd. Want wedstrijden zijn er niet, dus we zien erkander niet. En er zijn ook geen verslagen te lezen dus valt er ook weer niets op onze site te lezen, dus we verliezen elkaar een beetje uit het oog.

Dus als je nou met een project(je) bezig was of bent, zet dan een klein stukje op papier met een fotootje erbij (een opgemaakt document of losse items die wij dan wel bij elkaar zetten) en dan kunnen we dat op de website plaatsen. Dan kan iedereen benieuwd zijn, wat er komt, dan wel waar Pietje of Jantje mee bezig is geweest.

Stuur ons iets toe over je project(je) als je dat snel klaar hebt, of stuur een mailtje dat je iets hebt, maar dat het niog even duurt voordat het compleet is. Dan weten we dat en kunnen we een nieuwe pagina aanmaken of zoiets. Laat gerust iets horen.   Zie:  "Allerlei / Eigen Bouw en Projecten"
 

Niveau's van de Sporen per april 2020

nieuwe sporenZoals besproken tijdens het overleg in november 2019 -voorafgaand aan de Prijsuitreiking-, hebben we hieronder een artikeltje over het gewenste niveau -cq. het uitzetten- van de CTN-sporen.

Dit gaan we in het seizoen 2020 proberen te verwezenlijken en dan zullen we in het eind van het jaar bekijken waar we aanpassingen kunnen of moeten maken.

Voor de PDF-versie Hier Klikken.

Allereerst onze uitgangspunten.

Om een niveau te bepalen is het goed om eerst de uitgangspunten voor deze niveau’s vast te stellen.
Onze uitgangspunten zijn:
1)  We rijden ‘Klassiek’, dus mag stilstaan, achteruitrijden, spoor kruisen (geen enkel spoor!), achter omzetten en zijwaarts verplaatsen (zgn. ‘hoppen’ ) dus niet.

2)  We zetten altijd uit voor klassiekers, dus motoren van constructie van voor 1965. Dat is de tijd dat de fabrieken nog geen specifieke trialmotoren maakten en de rijder zelf een motor geschikt moest maken voor de sport.

3)  De rijders met een Twin-Shock doen bij CTN mee, omdat ze het type klassieke-trial leuk vinden en niet de moderne trial waar (hoge) overstap-obstakels de moeilijkheden zijn.
Dus met “ klassiek” uitzetten is iedereen tevreden.

We hebben een Nieuwe Website !!

Niet schrikken, er niets ergs aan de hand, maar je kijkt nu naar onze nieuwe website.

Zoals jullie nog wel zullen weten hebben we vorig jaar een tijd lang serieuze problemen gehad met de website. Die was te oud en erg gevoelig geworden voor hackers en andere kwaadwillenden. De meeste problemen zijn toen redelijk, maar tijdelijk opgelost, maar echt goed kon het niet worden, want de site is gebouwd met een (12 jaar) te oude versie.

Het was dus een tijdelijke oplossing. En classic triallisten hebben andere interessen dan websites bouwen, dus dat werd een probleempje, er was geen kennis. We kregen wel een voorstel voor hulp om een nieuwe te bouwen met behulp van WordPress, (Sicco nog heel erg bedankt voor je hulp en goede zorg), maar dat zou weer verlies geven van alle data van voor de zomer van 2019. En dat zou ook weer jammer zijn. Ook zou dat nogal wat vrije tijd kosten en pensionado’s hebben die niet. :)

Enkele weken geleden hebben we contact gekregen met Ron de Bruin van Joomron. En Ron is motorminded (hij runt een motorhotel in Duitsland) en bouwt in zijn vrije tijd websites om naar de meest recente versie van Joomla. Daaruit is het contact ontstaan en die combinatie met CTN is erg prettig verlopen, enerzijds omdat we een beetje een armlastige club zijn, maar anderzijds omdat zijn insteek een professioneel, prettig, vriendelijk, zakenkundig en probleemoplossend is.

En nu vanaf 21 februari staat de nieuwe versie op de CTN-website.
Er zitten nog onvolkomenheden in, maar die moeten hier -op deze plek- opgelost gaan worden en kan nog best een weekje aanlopen. Dus nog even een weekje geduld.

MAAR,… mocht iemand nog onvolkomenheden zien, of iets missen, of nog suggesties hebben voor toevoegingen: ….. laat ons dat s.v.p. weten. Nu kan dat nog eenvoudig aangepast worden (hoop ik).
Dus vanaf 1 maart graag jullie commentaar en/of suggesties.