• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

Er zijn diverse nieuwe artikelen.

We hebben weer een Eigenbouw-Project toegevoegd. Maar niet zozeer een bouwproject, maar een beschrijvingsproject. Het is van Eduard. En het is een mooi beschrijving van ons trialrijden geworden. Vaak vertellen de oudere rotten aan nieuwkomers en aan rijders -als iets niet goed gaa-t, hoe ze het beter kunnen doen. Maar zo essentieels als hoe je onze sport moet benaderen staat nergens beschreven. En dat is eigenlijk best raar, toch?
Daarom zijn we blij met het initiatief en resultaat van Eduard.

We willen nogmaals mensen uitnodigen om ons -met iets van hun bezigheden- deelgenoot te maken.

Bij de Advertenties hebben we een foutje gemaakt, doordat we vergeten zijn om een vlaggetje om te zetten, bij het aanbod van een halve Mopntesa. Maar hij is nu wel zichtbaar.
Verder hebben we een heleboel spullen van Rob gekregen -die noodgedwongen zijn hobby van motorrijden heeft moeten staken- en die we ten gunste van CTN kunnen verkopen. Rob onze dank daarvoor!!
Veel is gebruikt spul. Zoals gezegd is de opbrengst voor CTN. Maar we hebben geen idee wat alles waard is. Dus doe een bod en we bekijken per week of wel wat weggaat. Doe er je voordeel mee.

Einde seizoen 2020

Helaas kunnen we nog niet onder de vlag van CTN triallen. De eerste mogelijkheid zou Nunspeet weer kunnen zijn. In zo'n groot bos geen enkel probleem met de 1,5 meter. Maar ja, die kaartjes en dat bakkie koffie en zo, dat blijft moeilijk. En om dezelfde reden kan de Prijsuitreiking van 2020 ook niet doorgaan. En uiteraard ook omdat 1 wedstrijd geen echt kampioenschap is. De huidige virtuele kampioenen (zie uitslag Nunspeet) komen mogelijk nog aan bod bij een volgende keer.
We schuiven de wedstrijd van Nunspeet uit 2019 gewoon bij het kampioenschap van 2021 (tot nu toe).

Ook de Plonkers Pleasure Trial gaat niet door !

Helaas heeft Pe en de andere mensen van MC Arnhem moeten besluiten om de Plonkers Pleasure Trial dit jaar af te gelasten. Het is te moeilijk en onzeker om alles in orde te krijgen.

Na al die jaren zorgt het hele kleine 'beestje' ervoor dat onze jaarlijkse, nationale evenement niet doorgaat. Erg jammer, maar het was al een beetje te voorzien.

Kortom: nog een weekend vrij om in de tuin te zitten. Als je die eentje hebt, tenminste.

Nieuwe Wedstrijd-afmeldingen wegens Corona

Nu -op 25 juli- hebben weer de nodige afgelastingen van Klassieke Trials. Dat zijn;

--  De trial te Sprimont op 1 en 2 augustus in Belgie,
--  De EuroCup weekend-wedstrijd (15 en 16 augustus) te Gressenich, Duitsland,
--  onze CTN-wedstrijd te Hau in Duitsland op 30 augustus 2020. Herbert en zijn mensen hebben de mogelijkheden en moeilijkheden geinventariseert wat er nodig is om een wedstrijd te organiseren. En dat werd erg moeilijk. Enerzijds om aan de in Duitsland gestelde corona-regels te voldoen en omdat het zeer onzeker is hoeveel mensen er kunnen of zullen zijn en andersijds komt er zoveel werk op Herberts bordje om dat allemaal te regelen, wat niet meer reeel is, dat we hebben moeten besluiten dat de wedstrijd is afgelast.

Verder is de wedstrijd van 6 september te Braine d'Alleud afgelast.

 

Verslag van de 2de Classic-Trainingsdag te Sleen

Web Sleen juli 20Op 4 juli 2020 was de tweede Corona Classic-Trainingsdag te Sleen.

Een nieuwkomer-rijder en ook een 'merkgenoot' van organisator Chris met de naam van Jan Koelewijn, overigens -Hartelijk Welkom bij CTN- heeft een verslagje gemaakt.
(Het is een rare zin geworden, maar ja, da's de coronatijd ook.)

Lees verder voor zijn verslag. En bekijk de enkele fotoos op de galerij.

We hebben nog nieuwe verhalen en projecten geplaats

Inmiddels hebben we drie artikeltjes geplaatst over verschillende bouwprojecten van voor-, tijdens- en na de Coronaperiode.
We proberen elke week een artikeltje te plaatsen. We hebben nog artikelen op de plank liggen en er komen er ook nog (hebben mensen verteld), maar toch wordt een ieder nog uitgenodigd om een verhaaltje of zo te schrijven. Maar het kan ook door de redaktie op schrift gesteld worden als men daar te weinig tijd voor heeft. Stuur dan een foto(os) en bel even.
En elk onderwerp (groot of klein) is welkom. Laat andere mensen meegenieten met je projecten waar jij ook plezier aan beleefd hebt. En het mag gerust ook ruim voor de coronatijd hebben plaatsgevonden. We zijn ruimdenkend.

 

We hebben wat Bouw- en andere Projecten geplaatst.

Op de pagina  "Allerlei / Eigen-Bouw en Projecten" hebben we het eerste verslag geplaatst over bouwactiviteiten of andere zaken -verbandhoudend met trial in de breedste zin- van de CTN'ers in de coronatijd. Maar uiteraard mag het natuurlijk ook al in het verleden of de toekomst liggen.

Op deze manier kunnen we van elkaar vernemen waar men zo'n beetje mee bezig is in de tijd dat men niet kan rijden. Dit kan zeer leerzaam zijn.
Een ieder kan nog een verslagje insturen (graag zelfs), of enkel een foto met een zin wat die foto betekent, want dat kan ook.
We wensen jullie veel leesplezier.
 

Classic Trainingsdag 6 juni te Sleen

Sleen Oefentrial juni 2020Chris Bekkenkamp en de andere jongens en meisjes van Sleen hadden het plan opgevat om een Classic Trainingsdag te organiseren op zaterdag 6 juni. Gewoon om gezellig bij te kletsen en wat te trainen.
Hieronder een verslagje van Jan-Willen Teerds en een naschrift van Chris.
De foto's komen zijn uitgezocht en zullen geplaatst worden. Ze zijn te vinden (nog onder testfase) onder Allerlei/Test/Seizoen 2020. Het laden duurt even.

Kort verslagje van Jan-Willem Teerds over de Classic Trainingsdag te Sleen op 6 Juni 2020.

Ook Zelhem is afgelast

Met hij bijwerken van de website realiseert de redaktie zich dat er nog geen officiele afmelding gegeven is van onze trial te Zelhem.
Dick Bulten had het al langer geleden doorgegeven, dus helemaal een foutje onzerzijds.
Dus even zaterdag de 27ste juni 2020 iets anders verzinnen.
 

Sleen Bedankt

Namens Jos dit berichtje:  
Het gaat beter. Jos is weer thuis. Het gaat weer (redelijk) goed met hem op dit moment, nu de bacterie bekend is.
Hij was zeer aangenaam verrast met de kaart van de aanwezigen bij de Oefentrial te Sleen van afgelopen zaterdag.
Dat doet een mens heel veel goed, zei hij
Allemaal Erg Bedankt !                             10 juni 2020