• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

We hebben een Nieuwe Website voor CTN !!

Bij het begin van ons nieuwe seizoen op 4 november 2023 te Nunspeet, moeten we afscheid nemen van deze 15 jaar bestaande website. Hij kan niet eenvoudig ge-update worden.

Sicco Gjaltema heeft een nieuwe website voor CTN gebouwd, deze een half jaartje getest en verbetert en vanaf nu komen daar onze aankondigingen, verslagen, uitslagen en foto's en al wat er meer is.
Hij verzorgt ook het plaatsen van stukken en het bijhouden. Sicco vanaf hier: Onze Dank voor de hulp!
Tegelijktijd heeft Eva Schimmel een Facebook-pagina gemaakt. Zeer mooi, goed, enthousiast en goed verzorgd. Er komen veel goede reactie hierop ons ter oren. Bezoek de mooie pagina op  https://m.facebook.com/ClassicTrialNederland/ en anders even de naam intoetsen CTN Classic Trial Nederland

Te zijner tijd zal deze site wel verwijderd worden door de hoster, als de veiligheid te wensen overlaat. Daarom zet de volgende link in je computer of ander digitaal apparaat als je info wilt hebben over en van CTN:  Ga naar; ClassicTrialNederland.nl

Vanaf hier; Dank voor jullie positieve reacties in de afgelopen 15 jaar en het ga jullie goed, ook met een sportief Klassieke Trial en tot de volgende wedstrijd.

Jos heeft een Tiger Cub te koop.

CUB Nico webartikelJos heeft een Tiger Cub te koop. Voor alle aanpassingen en verbeteringen lees de twee artikels bij Allerlei/Eigen Bouw en Projecten.
Tel: 0626360278

EuroCup-nieuws: Sprimont was goed en Gressenich komt eraan

Logo ECIn het laatste weekend van juli was er de wedstrijd te Sprimont in de Belgische Ardennen. Een twee-daagse met mooie secties op een 4-5 km parcours door de heuvels van Sprimont. Zaterdag wat eenvoudiger dan zondag. En Zondag telde ook mee voor de EuroCup.
Bij elkaar een 120-tal rijders die het goed naar de zin hebben gehad, met een goede en relaxte organisatie. Niets anders dan lof.

Het eerste weekend van September is er de twee-daagse te Gressenich te Duitsland. Net over de grens voorbij Aken.
Een klein terrein, met behoorlijke hoogteverschillen, maar ook een erg gezellige trial met een dito organisatie. De club heeft een mooi onderkomen op het terrein, wat in de jaren rond de eeuwwisseling uitgebreid is door voornamelijk de inkomsten der Nederlanders die er in grote getale er naar toe gingen (en dankzij de gezelligheid een biertje of tig dronken, zodat er veel overbleef)
De twee dagen tellen voor de D-cup competitie, maar ook voor de EuroCup. Op de zaterdag telt de wedstrijd mee voor seizoen 2023 en de wedstrijd van zondag telt mee voor seizoen 2024, evenals de Plonkers in September, de zondag van de tweedaagse in oktober in Dudelange in Luxemburg en dan hetzelfde weer in Sprimont. We proberen volgend jaar nog een tweede weekend in Nederland te organiseren.

Aanbod voor het mooi fotograferen van onze trialmotor(en).

Menno heeft met mij contact gezocht voor een wederzijds gebruik van de mogelijkheid om onze trialmotor(en) te kunnen fotograferen. Voor de twee gratis items is de bedoeling een Montesa en een Bultaco (het liefst, maar andere klassiekers kan ook). Hieronder het mailtje, met het aanbod. Gezien de tijd (begin september is de vraag om niet te lang te wachten om op te geven.
Neem contact op met Menno of mij.

Doe je voordeel ermee. 

Laatste weekend van juli is er de Euro-Cup wedstrijd te Sprimont

Op zaterdag 29 juli is er te Sprimont in de Belgische Ardennen de Triplet-wedstrijd en op zondag 30 juli een normale wedstrijd, meetellend voor het Belgische Klassieke Trial Kampioenschap en voor de EuroCup.
De Triplet is een wedstrijd met drie rijders samen uit de drie verschillende klassen (Classic of Twin-Shock). Je kunt opgeven per team of je wordt ingedeeld. De ronde is ongeveer 4 tot 5 Km door de locale Ardennen. Vermeldt nog dat de motoren straatwaardig moeten zijn, met registratie en verzekering omdat men ook over de weg rijdt. Net als in Aywaille.
Maximaal 120 deelnemers per dag en een mogelijkheid om mee te dineren. Overnachten is gratis (?) op een weiland bovenop de heuveltop bij de kantine van de voetbalclub. Zaterdag is er muziek (😊)
Lees hier alles en schrijf op tijd in.

Volgende wedstrijd te Zelhem op zaterdag 3 juni, Start 12 uur

Bij deze de aankondiging van Zelhem. Maar LET OP: op onze kalender stond een foutieve aanvangstijd. De Starttijd is 12 uur.!!
Voor alle andere info over rijden en slapen vind je hier.
Zelhem 2023

Aankondiging Baarlo, onze volgende wedstrijd 14 mei 2023

Poster Baarlo 2023

 

14 mei, aanvang 11 uur, inschrijven vanaf 9.30 uur, inschrijfgeld 15 Euro,
overnachten 10 Euro inclusief sanitair, en uiteraard moderne trialmotoren toegestaan

Wij verwelkomen Pernille en wensen haar veel succes en plezier bij ons.

Wij zijn zeer vereerd te vermelden dat -naast het mogelijk maken van een gezellige en sportieve dag voor de klassieke rijder- CTN nu ook nog een bijdrage kan leveren in de maatschappelijke ontwikkeling van leerlingen. Dat wij verkozen zijn, verplicht ons ook dat zij zich eerst even kan voorstellen.
Velen kennen haar al enige tijd als assistent bij Bertha.
Pernille Welkom.!

Hallo ik ben Pernille Vriezema.
Ik ben 16 jaar oud en ik zit in de vierde klas van het tweetalig VWO. Voor mijn school moet ik een maatschappelijke stage lopen.

Deze stage ga ik hier bij de CTN lopen en ik heb er heel veel zin in!
Ik kom aan aantal dingen doen en ga meehelpen met de puntentelling. Ook ga ik een keer foto’s maken en tevens een keer helpen met knippen. Ik kom bij de CTN stage lopen omdat mijn oom en oma vaak meehelpen. De keren dat ik mee ben geweest was het altijd super gezellig.

Op deze manier kan ik op een leuke en leerzame manier mijn maatschappelijke stage doen. Ik heb er heel veel zin in!

Groetjes Pernille 

Vraagje voor info voor een zoem-trialfiets

De coordinator zoekt een electrische trialfiets voor een 8 jarige enthousiasteling, die kampioen wil worden bij ons. (natuurlijk mag de jeugd doelstellingen hebben) Als iemand iets weet, graag een mailtje of belletje naar de coordinator.

Trialrijders met moderne plof- en zoemmotoren, kunnen nu ook deelnemen aan het CTN-Klassement.

Classic Trial Nederland heeft besloten om, vanaf dit jaar, iedereen te kunnen laten deelnemen aan het Klassement van CTN. Bij de meeste clubs konden de leden al meerijden met een Classic wedstrijd, maar men kon niet meedoen aan het CTN-Klassement. Ook het rijden met de erg afwijkende regels van de bepijling vonden veel rijders lastig. En dat is opgelost doordat wij nu ook het KNMV-systeem van uitzetten gaan hanteren. Verder geldt dat men enkel het inschrijfgeld voor de wedstrijd behoeft te betalen om aan het klassement mee te kunnen doen. En uiteraard een Basis Sportlicentie Trial van de KNMV.