• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

GROOT PROBLEEM,... of beter gezegd: twee probleempjes.

We zijn de afgelopen week twee maal benaderd om mee te doen om onze sport te promoten.
Eentje door TrialClub Sleen en eentje door Nationaal Veteraan Treffen.

TrialClub Zuid Oost Drenthe heeft op zaterdag 11 juni een Trial Opstapdag voor trialfiets en trialmotor.
CTN is uitgenodigd om deel te nemen aan het bekendmaken van trialmogelijkheden in Nederland.

De volgende wedstrijden zijn tijdens het CTN- en EuroCup-weekend te Zelhem.

 

CTN Logo Website

In het weCTN Logo Websiteekend van 18 en 19 juni 2022 hebben we twee dagen een wedstrijd voor de EuroCup- competitie en voor het CTN-Klassement.
De ZAMC viert hun 50 jarig bestaan en wilde daarom  graag een Klassiek Trial Weekend organiseren. Ze hebben al 3 maal een dagwedstrijd georganiseerd en die waren goed geregeld. Daarom is er dit jaar de 4de Langenberg Classic Trial, maar dan een weekend.

Samen willen we er een goede en mooie wedstrijd van maken. Dat is logisch, maar we willen er ook een gezellig weekend van maken. We proberen ook iets luchtigs te organiseren, buiten de trialuren. Voor het 50-jarig Jubileum sponsort ZAMC alle koffie en thee voor rijders, bezoekers en medewerkers. Verzoek is om dit te nuttigen in de buurt van de kantine. Dus er zal genoeg te bespreken zijn.

Het verslagje van Rotterdam maart 2022

Rotterdam 2022 WebAfgelopen zondag 20 maart 2022 was het de eerste wedstrijd van dit jaar voor het seizoen 2020-2022.
De hele week was het mooi weer (de uitzetters zijn heerlijk gebruind) met wel wat koude wind, maar de vooruitzichten waren best goed voor de zondag. In de ochtend zou het wat kunnen regenen in het noorden en later in de middag in het zuiden. Waarschijnlijk was toen de zendtijd voor het journaal met de weersverwachting helemaal op, zodat het laatste gedeelte van de zin waarschijnlijk moest zijn; “… en in de ochtend sneeuw in het westen!”. Okee het was niet zo veel, maar toch, eventjes echt koud.

Maar laten we niet zeuren over het weer, want de wedstrijd was -gezien de punten- een mooie wedstrijd. Je moest constant opletten.
Alles was te doen, maar je moest wel alles goed doen. (Cruijf??)

De Kalender 2022 is gedeeltelijk bekend.

Het plannen van de wedstrijden gaat dit jaar wat problematisch. Mede door de corona en mede door verandering van de contactpersonen bij verschillende clubs.

Dit jaar is Pasen erg laat -pas op 17-18 april- en daarom gaat Sleen in plaats van 2 weken ná Pasen naar 1 week vóór Pasen, dus op 10 april. En drie weken daarvoor -op 20 maart- is de wedstrijd in Rotterdam. 

Van Apeldoorn hebben we nog niets vernomen en ook Rhenen is nog onduidelijk. In het verleden liep dit via Arnhem, omdat deze trial ook voor de competitie van Arnhem meetelde. Ook in Rhenen is een nieuw bestuur, dus e.e.a. moet nog wat geolied worden, voordat er groen licht is. Het mag duidelijk zijn dat CTN erg graag de wedstrijd weer zou willen laten doorgaan, het liefst samen met MCArnhem.

Wat we wel weer hebben, is een CTN-weekend en wel te ZELHEM op 18 en 19 juni. Deze wedstrijd wordt internationaal, omdat de wedstrijd ook meetelt voor de EuroCup.
De club van Zelhem ZAMC -de Zelhemse Auto- en MotorClub- bestaat dit jaar 50 jaar en gaat in vele weekenden, allerlei manifestaties organiseren. Van Classic tot Moderne, wedstrijden en demonstraties zowel weg- als terreinmobielen. Daarbij gevoegd het organisatietalent van ZAMC, kan dat dus een erg mooi feestje worden. Reserveer alvast dit weekend voor "de 4e Langenbergtrial" (nog even wachten op de juiste en betere naam). Verdere info volgt nog.

Dit jaar gaat ook onze wedstrijd te Hau-Bedburg niet meer door. We hadden nog hoop, maar helaas. De club moest ook per direct het terrein verl;aten. Ze zijn naarstig op zoek naar een ander terrein, maar eenvoudig is dat ook in Duitsland niet. We hopen voor hen dat ze een terrein vinden. Daarna zien we wel.

Ook de Plonkers is weer voorzien. Op dit moment op 17 en 18 september.

Op 12 november hebben we onze wedstrijd te Nunspeet en hopelijk ook weer een Prijsuitreiking.

De internationale data komen zo snel mogelijk als ze betrouwbaar zijn.

Jos doet ons allen de Groeten

Jos is weer aan het opkrabbelen, iets waar hij in geoefend is. Gelukkig maar. Hij loopt al weer rond en elke dag gaat het weer beter. Binnenkort gaat hij weer naar huis.
Hij dank allen voor de belangstelling en de goede wensen en doet iedereen -via de weg- de hartelijke groeten en wenst ons een goede trial te Arnhem.

Er is een mooie klassieke trialmotor in de aanbieding

Alfred Greevesb WebZie voor meer info op de pagina; "Allerlei/Vraag & Aanbod/Aangeboden".

 

 

 

 

 

  

Is iemand zijn laarzen vergeten in Sleen??

Na afloop van de activiteiten is in het fietsenhok in Sleen een paar cross/triallaarzen gevonden. AlpineStar.

Excuses voor niet beantwoorden van Mails

Aan iedereen die een mail gestuurd heeft naar "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." in de periode van begin mei tot nu, heeft nog geen antwoord gekregen. Daarvoor de excuses van de redaktie en de coordinator.

De reden is dat we niet begrepen hadden hoe de mailverzending veranderd was met het wijzigen van onze website hoster. De website-onderhouder heeft dat allemaal proima verzorgd en uitgelegd, maar we hebben het niet goed begrepen en dus ook niet goed gedaan. We dacten dat we het wisten, maar enkel Gmail stuurde een bericht door. Alle anderen niet.

Het probleem is gevonden en de mails zijn uit de 500 berichten gehaald (meeste Spam natuurlijk). Iedereen krijgt nog een antwoord. Dus hoor je komende twee weken niets stuur dan nog een keer het bericht.

De sociale training was goed georganiseerd in Sleen.

Web Sleen 22 mei 2021Op 22 mei was het weer een uitdaging en ook waren hierdoor de secties om te trainen een uitdaging, zo men wilde kiezen voor een hoger spoortje.
Er was ruim voldoende gelegenheid om weer eens lekker bij te kletsen, na meer dan een jaar geen wedstrijden of wat dan ook anders in de klassieke trialwereld.

Mooi dat Sleen het initiatief genomen heeft om iets te organiseren. Onze Dank daarvoor.
Jammer was het dat de weergoden met de Pinstervakantie waren.
Sico heeft een klein verslagje gemaakt wat je hier kunt lezen, en hieronder staan nog wat photo’s.

We kunnen weer gaan trainen!! En wel in Sleen.

We kunnen weer gaan trainen!!

Chris Bekkenkamp en de andere lieden van Sleen willen weer een klassieke trial training mogelijk maken. Dus maak rap je motor in orde want de datum is zaterdag 22 mei en dat is al snel.

Lees hieronder het bericht van Chris vanuit Sleen.

Beste Classic Trial Liefhebbers                                          Buinerveen  10-5-21
 
Mag hopen dat het met jullie allemaal nog goed gaat in deze vreemde tijden, bij ons gaat alles “wel” , alleen de weekeinden zijn ook nog steeds een beetje saai.