• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

Trialen in Arnhem

Logo MCA Klein

Iedereen die aan de laatste Plonkers heeft deelgenomen (of ook de CPT) in Arnhem heeft –opnieuw- bemerkt dat het een zeer geschikt terrein is voor klassiekers en twin-shockers die ook bij CTN mee rijden. De secties die tijdens een clubtrial uitgezet worden hebben een groot CTN-gehalte. Dus (voornamelijk) natuurlijk terrein. Daarnaast zijn er op de woensdagavond en zondagochtend “trainingen”. Een gezellig en sociaal onderonsje (met ook een pauze op het parkeerterrein of in de kantine) waarbij de mogelijkheid is om aanwijzingen te krijgen om je trialnivo te verbeteren in ‘oefen-non-stops’.

Henk de Wilde geeft in het onderstaande artikeltje informatie over hoe je deel kunt nemen aan dit leuke gebeuren van oefenen en/of clubtrials kunt deelnemen. Doe er je voordeel mee en ga eens kijken als je interesse hebt.

 

Zoals bij velen bekend is, beschikt de Motor Club Arnhem over een geheel nieuwe trialbaan. Deze baan maakt deel uit van het Motorsportpark Gelderland Midden en ligt vlak naast de oude trialbaan.
Er zijn non-stops aangelegd die geschikt zijn voor klassieke trial en daarnaast een aantal die vooral bedoeld zijn voor moderne trial. In de club wordt nu vooral de klassieke trial beoefend.
De clubwedstrijden zijn geschikt voor classic, twin-shock en moderne motoren.

Trainen kun je op woensdagavond, zaterdagmiddag en zondagmorgen.
Meestal wordt er op woensdagavond en zondagmorgen een oefen-non-stop uitgezet. Trialisten van verschillend niveau kunnen daar “tussen de pijltjes” trainen. Ze helpen elkaar met de fijne kneepjes om de hindernissen onder de knie te krijgen.
Ongeveer 1 keer per maand wordt er op zondagmorgen een clubtrial verreden.

Als je in Arnhem wilt komen trainen of als je wilt deelnemen aan een clubtrial, dan moet je eerst eenmalig online een rijderspas aanvragen. Dat kun je doen op: www.motorsportparkgelderlandmidden.nl. Daar kun je ook alle informatie over b.v. de openingstijden en de tarieven vinden.

Als je, nadat je de rijderspas hebt aangevraagd, in Arnhem wilt gaan rijden, dan wordt met de code, die je na de aanvraag op je mail hebt ontvangen, bij het aanmelden op de baan de rijderspas aangemaakt. (Code meenemen naar de baan!) De rijderspas heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

Vervolgens kun je kiezen tussen een dagpas en een lidmaatschap.
Met de dagpas (slechts €10) kun je eenmalig trainen of aan een clubwedstrijd meedoen. Het lidmaatschap kan op ieder willekeurig moment ingaan en je kunt dan een jaar lang trainen en aan clubwedstrijden deelnemen.
Betalen doe je met de rijderspas. Je kunt hem zowel thuis via de website als op de baan opwaarderen.

Iedereen die gebruik wil maken van de trialbaan, moet in het bezit zijn van een geldige KNMV Basis Sportlicentie.

Als je naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebt, dan kun je contact opnemen met:

Pé Geurtsen: Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Telefoon: 06-40610867

Henk de Wilde: Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Telefoon: 055-5423220

en veel info staat op de clubwebsite zelf klik hiervoor www.motorclubarnhem.nl