Classic Trainingsdag 6 juni te Sleen

Sleen Oefentrial juni 2020Chris Bekkenkamp en de andere jongens en meisjes van Sleen hadden het plan opgevat om een Classic Trainingsdag te organiseren op zaterdag 6 juni. Gewoon om gezellig bij te kletsen en wat te trainen.
Hieronder een verslagje van Jan-Willen Teerds en een naschrift van Chris.
De foto's komen zijn uitgezocht en zullen geplaatst worden. Ze zijn te vinden (nog onder testfase) onder Allerlei/Test/Seizoen 2020. Het laden duurt even.

Kort verslagje van Jan-Willem Teerds over de Classic Trainingsdag te Sleen op 6 Juni 2020.

Op 6 juni eindelijk weer eens een mogelijkheid om op een ander terrein te rijden. Trial club Zuid Oost Drenthe had ons uitgenodigd om een middag te komen trainen op hun terrein in Sleen.
Het was voor velen van ons waarschijnlijk nogal kort dag, vandaar dat er ook maar een klein groepje aanwezig was. Voor een aantal rijders was het zelfs de eerste keer sinds de winterstop dat de brommer weer uit de schuur kwam! Deze dag gewoon vrij gereden, even er weer inkomen, het terrein bied genoeg ruimte en mogelijkheden voor iedereen. Ook het weer speelde mee, wel een paar regen buien, maar niet zo erg dat het glad werd. Dit hebben we wel eens anders meegemaakt in Drenthe!

Ook de kaak spieren zijn weer getraind, of te wel een geslaagde middag. Wat mij betreft volgende maand weer.
Trial club Zuid Oost Drenthe hartelijk dank.

Naschrift:  Jan-Willem dank voor je verslag, we hebben het als Club graag gedaan.
We hebben de vraag meermaals  gekregen om nogmaals een Classic Training te organiseren, en dat kan nog wel een keer en wel op Zaterdag 4 Juli, net voor de zomervakantie 2020.
Op een zondag is de trial baan niet zo lang open in deze Coronatijd en is het denken we te druk met onze eigen leden erbij en komt de 1500 mm regel in het nauw, vandaar.
Maar wellicht mogen we tegen die tijd weer weer “normale evenementen” houden van onze regering.
Het zou mooi zijn als we meer mailadressen zouden kunnen krijgen van de Classic rijders. Mijn “oude, vooral Pre 65 lijst” is een jaar of 5 oud en dus niet meer Up to Date. Bij deze een oproep aan de Twin-shock en de nieuwere rijders, laat het mij maar weten (of ken je rijders die wellicht niet op de lijst staan, laat het hen maar weten)
Een simpel mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende om op de hoogte te blijven.
vr,gr, Chris Bekkenkamp  0599-212967