• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

We kunnen weer gaan trainen!! En wel in Sleen.

We kunnen weer gaan trainen!!

Chris Bekkenkamp en de andere lieden van Sleen willen weer een klassieke trial training mogelijk maken. Dus maak rap je motor in orde want de datum is zaterdag 22 mei en dat is al snel.

Lees hieronder het bericht van Chris vanuit Sleen.

Beste Classic Trial Liefhebbers                                          Buinerveen  10-5-21
 
Mag hopen dat het met jullie allemaal nog goed gaat in deze vreemde tijden, bij ons gaat alles “wel” , alleen de weekeinden zijn ook nog steeds een beetje saai.
 
Net als vorig jaar hebben we het plan weer opgepakt om één van die weekeinde wat minder saai te maken door weer een Classic Trainingsdag te organiseren. Dat doen we dit jaar op zaterdag 22 mei 2012, de dag voor het Pinksterweekeinde.

Het is zeker géén wedstrijd, dat mag voorlopig nog niet van Den Haag, maar gewoon een middagje fijn rijden tussen de lijnen en elkaar weer eens te ontmoeten, kan wel gelukkig.
 
Dat ontmoeten gaat natuurlijk wel met de bekende moderne rituelen: Dus niet “ziek” zijn, onderling 1,5 meter afstand aanhouden, geen omhelzingen en handjes schudden, elkaars motor niet aanraken, we weten het allemaal wel. Het trial terrein is groot genoeg om 1,5 meter aan te houden, bij bijna “botsingen” gaat rechts voor (zijde van het gashendel ;-) )

Parkeren van de auto’s met voldoende tussenruimte, op de parkeerplaats staan bordjes om de 5 meter waar het midden van de auto neus komt te staan.
 
Plan is om dat op zaterdag 22 mei te doen vanaf 12.00 uur tot  17.00 uur, dus haasten om naar Drenthe te komen is niet nodig, en zo ver is het nu ook weer niet.
 
Op de zaterdag zijn er normaal gesproken weinig leden op de baan, dus hebben we als "oudjes" het hele rijk alleen. Op zondag is het erg druk, dus met onze doelgroep erbij is dat niet verstandig. Als het goed is staan er nog een paar training Non-Stops van het weekend er voor, daar kunnen we met elkaar naar hartenlust wat gekleurde bordjes in neer zetten en kun je je "eigen wedstrijdje" rijden.
 
Kosten zijn er NIET aan verbonden, wel aub je goede humeur en indien mogelijk, lekker weer mee brengen. De kantine is helaas gesloten (toiletten zijn voor noodgevallen zijn wel open) maar het terras is wel open (1,5 meter regel van kracht) en voor een eenvoudige versnapering kunnen we verzorgen.
 
Protocol van de KNMV laat weten dat elke deelnemer één begeleider mag mee brengen, maar nog beter is als je alleen komt.
 
Op onze website
www.trialclubzuidoostdrenthe.nl staat onder een knop COVID-19 het protocol in deze vreemde tijden. Je hoeft géén lid te zijn van onze Club, wel moet je een geldig KNMV basis sport licentie (trial, enduro of cross) hebben of voor die dag een dagpas aanschaffen bij die zelfde KNMV. Wat wel even moet is je digitaal aanmelden. Bovenaan op onze website vind je een aantal fel gekleurde knoppen met informatie en formulieren. De rode knop ('Opgeven training') moet je hebben. Mocht het digitaal aanmelden niet lukken, laat het mij weten, komt het vast voor elkaar.

Zie voor complete informatie onze website: 
https://www.trialclubzuidoostdrenthe.nl. Trainingsdag open voor Classic en Twin shock motoren net als bij de CTN en Plonkers, zijn welkom.
 
Laat ook mij weten of je wil komen naar deze Classic Trainings Dag , dat kunnen we er een beetje rekening mee houden. Heb je vragen, stel ze gerust.

MVG, namens de trialclub:

Chris Bekkenkamp     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    0599-212967
 
ps.  Mijn classic trial lijst is een jaar of 6 oud, dus niet meer helemaal up to date, maar weten jullie rijders die er de laatste jaren bij gekomen zijn, laat dit bericht gerust aan hun weten.
 
Trialterrein Trialclub Zuid-Oost Drenthe, Meulenkampweg te Diphoorn (7842 TA voor navigatiesysteem GPS N 46.739  E100 49.219) nabij Sleen, Drenthe.  route naar de Trialbaan is overigens bewegwijzerd.
Routebeschrijving: A37 Hoogeveen-Emmen, afslag Erm (over viaduct) door Erm heen, met Benzine station , richting Schoonoord (let op flitspaal als die er weer staat) na +/- 3 km rechts, is nu een rotonde geworden, vanaf daar is de weg naar de trialbaat bewegwijzerd.