• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

Daguitslag van Nunspeet en de Tussenstand zijn geplaatst

We hebben net voor de vakantie de daguitslag van Nunspeet geplaatst. Gezien de punten en de opmerkingen was het een mooie en goede trial. Op naar volgend jaar.
Ook hebben we de laatste Tussenstand geplaatst. Gebruik de vakantie om te kijken welke plaatsen je nog moet rijden om tweede te kunnen worden, waarbij je moet bedenken dat je naar1 klasse verhuist waarin je het meest gereden heb. En dan volgt er een nieuwe punten-verdeling, omdat bij verhuizing je achteraansluit.
(Beter is het om gewoon te rijden wat je wil en te bedenken dat meedoen meer plezier geeft en de hoeveelheid wedstrijden harder telt.)

Nog een verslagje van Apeldoorn

Bij deze nog een verslagje van de nieuwe redaktie.

Mini Verslagje trial te Apeldoorn.

In het heel erg korte verslagje kunnen we vermelden, dat het gezellig was op het kleinste trialterrein van Nederland. Er waren wat afmeldingen vanwege vakantie en vanwege de warmte die voorspeld was.
Maar toch nog een 30-tal rijders. Vanwege de warmte hebben we een ronde minder gereden en de meeste deelnemers waren daar tevreden over; want het was warm. De uitgezette secties waren van een goed niveau, gezien de punten en de lach bij de rijders.
Kortom: een leuk dagje uit.
Luitjes van Alpeldoorn; Bedankt.

Vraagje over de wedstrijd te Zelhem.

Pe s vingerhoedje

Het was een goede trial in Zelhem. De secties waren allemaal goed uitgezet. Een prima nivo. En uiteraard mocht Geel en Geel plus ietsje scherper hier en daar, maar er waren enkel vrolijke gezichten bij alle kleuren. Er waren een 50-tal deelnemers. Dus het lijkt erop dat er een grotere stabiele opkomst is, sinds de aanpassingen van het nivo.
Het mag vermeld worden dat rijders gerust van spoor mogen wisselen gedurende het seizoen. Er komt altijd een totaal uitslag in 1 spoor. Alles komt goed.

Maar er gebeuren interessante dingen op zo'n dag in zonnig Zelhem. Met 50 man heb je weleens een kleine wachtrij (gemiddeld 1 rijder en vijf wachtenden per sectie), maar om daar dan herstelwerk te moeten doen aan je textiel is erg apart.
En had de rijder nou het vingerhoedje maar vastgetapet, om sneller te kunnen werken tijdens het wachten? Of een probleempje om die telkens op te bergen? Maar waar de naald en draad weggestoken zaten, was ons onduidelijk.
Klik Hier voor meer.

Verslagje van de wedstrijd te Baarlo.

We willen met een aantal steekwoorden de wedstrijd te Baarlo beschrijven.Website verslag Baarlo 2023
-  Verzorging was prima. Het terrein was uitnodigend gemaakt en Floris wist bij de rijdersbespreking en uitslagpresentatie er een mooie presentatie van te maken, waarbij velen ge├źnthousiasmeerd werden.
-  Aantal deelnemers: 73, dus voldoende gelegenheid om voor de ingang van een sectie bij te kletsen.
Een klein lastige bijkomstigheid hiervan dat de einduitslag opmaken nogal wat tijd koste, te meer dat we 17 klassen hadden.
-  Acht secties waren er uitgezet. Drie lange, drie middellange en twee secties waar geen grote wachtrij was.
-  Niveau was redelijk hoog. Punten binnen een klasse van weinig tot redelijk veel.
-  Enthousiaste, gezellige en vriendelijk controleurs. Overal een leuke sfeer.
-  Secties verschillend van opzet door uitwerking van meerdere uitzetters, dus voor elke rijder wat wils.
-  Het weer was prima verzorgd. Warm, zonnig en vochtig.
-  De catering was prima met een warme hap en een koud frisje of pilsje.
-  Tony en Wim (waren er een week bijna elke dag) en andere lieden die bijgedragen om de wedstrijd goed te laten verlopen:  Bedankt.!

Verslagje Sleen 2023

De redaktie heeft een verslagje gemaakt van onze laatste wedstrijd te Sleen.Sleen 2023 verslag

Hier klikken om te lezen.

Oh, ja, en misschien hebben we weer een nieuwe rijder.

De daguitslag komt zo gauw we die ontvangen.
En voor de foto's moet je kijken op ClassicTrialNederland.nl

Bemerkingen van de wedstrijd te Rotterdam

mctw logo zwartZondag 26 maart begon onze eerste wedstrijd van het jaar te Rotterdam. De week vooraf zijn er twee mandagen gemaaid en zes mandagen uitgezet. Ook nog een dag grond omhoog gewerkt om de secties aan te passen en minder glad te laten zijn en een geheel nieuwe sectie gegraven, speciaal voor de CTN-wedstrijd. En dat alles met wat wind en veel zon. Elke dag werd er regen voorspelt, maar we hebben niets gekregen, behalve op woensdag.
Ook zondag werd er regen voorspelt, alleen niet zo veel als er die dag wel uit de lucht viel. Het was nat, erg nat, door een enkele bui van 11 tot 1 uur. Daarna werd het droog, maar toen werd het pas echt helemaal beroerd.

De Prijsuitreiking van het Klassement 2020-2022

Prijsuitreiking 20222 WebWe kunnen hier kort over zijn. Het was een gezellige bijeenkomst. Veel lol gehad.
Iedereen die in aanmerking kwam voor een beker, kreeg die ook (en een enkeling ook nog, omdat een klasse ad hoc toegevoegd was). Verder kreeg iedereen -die 7 of meer van de 13 wedstrijden van dit seizoen gereden had- een klep als aandenken (zoals gebruikelijk een 'normale' of een gepersonaliseerde, gemodificeerde klep) en een stormvaste paraplu (geschikt tot wind van 100 km/uur!!). En onze vaste controleurs kregen er natuurlijk ook een.
De paraplues waren verzorgt door Arie Bottinga van Vormtekst. Waarvoor nog Onze Dank.

Verslagje Nunspeet november 2022

Nunspeet 2022 web verslDe wedstrijd was in het kort een prima wedstrijdje. En een leuke route, uiteraard! Alle sporen waren aan de maat, maar wel te doen. Het zand blijft altijd een probleempje. Zeker voor de smalle bandjes.

En alle mensen die geholpen hebben, zeggen we: Heel Hartelijk Dank.
Tot volgend jaar.

Verslagje Apeldoorn 2022

logo tcapeldoornZe hadden het weer voor elkaar in Apeldoorn; Prachtig weer.! Goed geregeld.
Wat frisjes voor controleurs en bezoekers, maar voor de rijders prima. Het is een klein terreintje, dus kregen we ook kleine bochtjes, voor-op-achter elk bultje. Dus het was sturen, gewicht verdelen en rustig met het gas. Dit was een betere 'workout' dan de sportschool of fitnessclub.

(De foto's van David Lemereis zijn geplaatst. Eens een keer andere mooie foto's)