• Home 1
 • Home 2
 • Home 3
 • Home 4
 • Home 5
 • Home 6
 • Home 7
 • Home 8
 • Home 9
 • Home 10
 • Home 11
 • Home 12
 • Home 13

Verslagje van de Prijsuitreiking 2016

prijsuitreiking 2016 21

Dit jaar was de prijsuitreikingsaangelegenheid weer -ongeveer- hetzelfde recept als vorig jaar, en het jaar daarvoor en daarvoor en,….. Want, waarom zou je een goede traditie wijzigen, nietwaar?

Het begon met een drankje voor iedereen die al binnen was, totdat de laatsten ook de motor op de aanhanger of in de bus gezet hadden en naar binnen kwamen voor de warmte. Intussen hadden de dames het eten klaar gemaakt en de tafels klaar gezet om de soep en alle andere gerechten op te dienen. Gezien de continue rij voor (zowel de eerste als tweede keer) het eten halen, zal het iedereen wel gesmaakt hebben. Dus toen de prijsuitreiking begon werden de dames ook als eerste bedankt en van een presentje voorzien, voor hun goede zorgen om ons een goede maaltijd voor te zetten.

Voordat de prijsuitreiking echt begon hebben we nog even naar het afgelopen jaar gekeken hoe dat verlopen was. Als eerste hebben we een aantal controleurs een presentje -in de vorm van een paraplu- gegeven, omdat zij meegeholpen hebben in Rhenen en Lochem.
We hebben dit seizoen 11 wedstrijden gehad, die over 9 locatie verreden zijn. Gemiddeld kwamen er 50 deelnemers aan de start, met een maximum van 64 deelnemers. En ook gemiddeld 18 klassiekers, 27 twin-shockers en 5 liefhebbers.
Als opmerking was nog wel te beluisteren dat beton en dergelijke niet wenselijk zijn binnen de CTN-wedstrijden. Het niveau was over de wedstrijden redelijk constant, hoewel er altijd aandachtspunten ter verbetering blijven.

De financiën van CTN staan ook enigszins onder druk. Dit is een aandachtspunt voor komend jaar.

Daarna zijn enkele punten voor het seizoen 2017 ter sprake gekomen. Onder andere de klasse-indeling die soms niet zo goed verloopt. We hebben besloten om een Blauw+ spoor in te voeren, een niveau tussen blauw en rood. Hierdoor kan het blauwe spoor een echt blauw spoor blijven en zullen de “cracks’ binnen blauw een mooie uitdaging kunnen aangaan in Blauw-Plus. Ook de gewichts-indeling als criterium voor de gewichtsklassen moeten we aanpassen. (zie hiervoor een artikeltje -later op de website- over de klasse-indeling en wat er zoal gaat veranderen).

En dan de prijsuitreiking. Dat was weer een gezellige boel.
Voor een ieder die op ten minste vijf locaties meegereden had was er een aandenken in de vorm van een ‘gewone’ dan wel “speciale” klep en uiteraard een weggevertje. Dit jaar klein vanwege de kleine kas. Maar Arie Bottinga was het toch nog gelukt om een CTN logo te graveren op een multi-tool. Onze dank daarvoor en alle andere hulp.
Er waren weer de nodige speciale prijzen in de vorm van gemodificeerde kleppen. Velen waren aangenaam verrast en anderen een beetje teleurgesteld dat zij geen ‘special’ kregen. Wij nodigen die mensen uit om te zorgen dat we iets van hen bemerken, horen of zien.
Wat alle mensen gekregen hebben, laten we maar op de prijsuitreiking, want dat is toch niet goed te beschrijven. Zij die er geweest zijn kunnen het beter vertellen.

Wel willen we hier de mensen benoemen die naar huis zijn gegaan met een beker.

Klasse 1 Zwaar gewichten:
1ste plaats voor Jan de Klerk Sr. in Blauw
3de (en 1ste) plaats voor Martien Vermeulen in Rood
5de (en 1ste) plaats voor Arnold Broekhuizen in Geel

Klasse 2 Middel gewichten:
1ste plaats voor Pé Geurtsen in Geel
2de (en 1ste) plaats voor Sicco Gjaltema in Blauw
6de (en 1ste) plaats voor Gerrit Westering in Rood

Klasse 3 Licht gewichten:
1ste plaats voor Tonny Jans in Blauw
2de (en 1ste) plaats voor Peter Neerincx in Rood
3de (en 1ste) plaats voor Pieter van de Wal in Geel

Twin-Shock Wit:     Thijs Kessels
Twin-Shock Blauw: Jolanda van Saane
Twin-Shock Rood: Eduard van Loon
Twin-Shock Geel:   Susanne Lusink en Martin de Graaf
Twin-Shock Geel-Plus: René van Saane

Liefhebbers:             Rudy van Weelden.

Wat we nog wel moeten en willen opbrengen is onze dank voor alle medewerkers die die er een geslaagd seizoen 2016 van gemaakt hebben, zoals de clubs, hun uitzetters, hun kantine- en administratiemensen, ook Bertha en Jose, alle controleurs en knippers en alle anderen die we vergeten zijn voor kleine en grote hulp.

Op naar ons negende seizoen !!!

De foto’s staan in de Fotogalerij.